Директорът на Световната здравна огранизация за Европа, Ханс Клуге проведе извънредна

...
Директорът на Световната здравна огранизация за Европа, Ханс Клуге проведе извънредна
Коментари Харесай

СЗО препоръча на Европа да следва опита на Китай в овладяването на коронавируса

Директорът на Световната здравна огранизация за Европа, Ханс Клуге проведе изключителна видео конференция взаимно с спешни специалисти и представители на 53-те страни от района.

Той прикани европейските страни да следват опита на Китай при преодоляването на пандемията с ковид. „ Опитът на Китай и някои страни потвърди, че в случай че се извършат дейно тестванията и се наблюдават хората, които са имали непосредствен контакт със инфектирани, подхващат се ограничения за разширение на обществената отдалеченост и за готовност на общността, може да се предотврати болестта и да се спасят човешки животи “, сподели той и добави, че страните би трябвало да „ усилят, удвоят, и даже утроят напъните си “ за оправянето с COVID-19.

Клуге показа още, че всекидневно организира онлайн диалози с сътрудниците си, отговарящи за останалите райони от света по отношение на изключителната обстановка. „ Европа показва своята взаимност през цялото време, ние доста разчитаме на останалите райони за поддръжката на нашия “, сподели той.

„ Италия в този момент е платформа на ноу-хау в Европа. Това, което вършим в Италия, не е единствено за нея, само че и за Европа и останалата част от света “, добави още тойу без да споделя детайлности какъв тъкмо проект е задействан в най-засегнатата от болестта страна в Европа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР